Tariefkaart aanvragen
Branding logo, huisstijl of website

Tips concept en branding voor een logo, huisstijl of website.

Een concept houdt in dat een ontwerp een diepere laag in zich heeft die verder gaat dan de vorm en kleur. Er zit een diepere betekenis achter waardoor er een verhaal in het ontwerp zit verwerkt: storytelling. Wij geloven erin dat klanten dit verhaal met zich meedragen maar nog niet altijd uitdragen. Daar zijn wij voor, om dit naar boven te halen en te verwerken in het nieuwe ontwerp en branding. Soms vanaf de basis dat de naam van het bedrijf nog mag worden gecreëerd of vanuit een bestaande naam, beide mooie uitdagingen!

We verwerken de wensen, de doelen en de potentie die in de naam zit van een bedrijf in het ontwerp van een logo, huisstijl of website. Het visuele heeft daardoor meerdere betekenissen en daardoor is het mogelijk om meerdere zaken aan een concept op te hangen en het zo overeind blijft. Het concept zorgt als het ware voor diepere wortels binnen de gehele uitstraling of branding. Een éénduidig beeld en concept dat alles draagt en vanuit waaraan nog meer ontwerpen kunnen worden opgehangen met een deze insteek. Hierdoor is de uitstraling consistent en daardoor krachtig en herkenbaar en daardoor betrouwbaar en professioneel.

Dit is de gouden tip, wanneer je aan de slag gaat met een nieuw logo, huisstijl of website laat die diepere laag naar voren komen. Als dit goed staat levert dit resultaat op, gegarandeerd!

Wij werken ook constant aan onze branding door alle mogelijkheden die de citroen heeft te verkennen en zo onze diversiteit naar voren te laten komen.

tips branding huisstijl