Tariefkaart aanvragen
Infographic website ontwerp & huisstijl ontwerp

Infographic website ontwerp & huisstijl ontwerp: Professioneel design loont!

Infographic webdesign en huisstijl ontwerp: wij verdiepen ons graag in de nieuwste ontwikkelingen. Uit deze ontwikkelingen komt naar voren dat het lezen en gebruik maken van data een steeds grotere rol gaat spelen bij online-marketing. Deze kennis hebben we verwerkt in een visueel aantrekkelijke infographic over website ontwerpen en huisstijl ontwerpen. We krijgen regelmatig de vraag of het belangrijk is aandacht te besteden aan je vormgeving en je branding of je alleen te richten op vindbaarheid. Wij ervaren dat beide even belangrijk zijn. We verwerken deze ontdekkingen in jouw SEO en in jouw huisstijl ontwerp zodat deze optimaal werken.

Uit dit onderzoek komt onder andere naar voren dat wanneer er aandacht is besteed aan het website ontwerp en huisstijl ontwerp dit meer klanten en omzet oplevert. Lees en bekijk hieronder de resultaten uit dit onderzoek.

infographic webdesign

Hier kunt u het onderzoek in zijn geheel gratis downloaden: http://www.visiblelogic.com/web-design-survey/ het is een zeer uitgebreid onderzoek naar de kracht van webdesign wellicht bevat het voor u nieuwe inzichten.