Tariefkaart aanvragen
Logo coach

Logo coach laten ontwerpen

Wij hebben de afgelopen jaren voor tientallen coaches logo’s ontworpen die aangetrokken zijn door onze unieke werkwijze. Dat vinden wij ook logisch omdat bewustwording een onderdeel is van onze werkwijze. Wij geloven erin en hebben gemerkt uit onze ervaring door te werken met 400 ondernemers dat wanneer duidelijk is waar je staat, waar je naar toe wil en wat je kwaliteiten zijn je doelen haalbaar zijn. Wij ondersteunen daarbij met onze werkwijze en advies tijdens het ontwerp proces. Een logo coach ontwerp bevat al deze elementen.

We horen regelmatig dat mensen onze werkwijze zo vinden aanspreken en leuk vinden want ze herkennen dingen terug die ze hebben aangegeven en nog belangrijker ze herkennen hun bedrijf er in terug. Het past bij ze. Dat vinden wij geweldig om te horen. Vanuit deze samenwerkingen ontstaan succesvolle logo ontwerpen, huisstijl ontwerpen en websites. Je ziet het proces er aan af wat er aan vooraf ging. En dat is wat wij ook ontdekt hebben hoe sterker de basis en een helder vertrekpunt en doel hoe meer kans van slagen de onderneming heeft. Het gaat dan bijna daarna van zelf.

Nadat we het logo ontwerp of ander ontwerp is afgerond houden we contact om te horen of alles naar wens is. Zo horen we wat wij nog kunnen doen en leren we van elke klant die op ons pad komt. Elke ondernemer en branche waar we voor gewerkt hebben heeft een ontdekking in zich waardoor elk logo ontwerp en advies weer beter wordt. “We are as good as our latest work”

PS. Een nieuw product (of dienst) levert bijna 20% meer op als bij de ontwikkelingsfase veel aandacht wordt besteed aan design. Dit is wetenschappelijk door onafhankelijk onderzoek naar de waarde van design naar voren gekomen. Klik hier voor het artikel van BNO hierover.


logo coach