Tariefkaart aanvragen
Ondernemerscoach

ondernemerspakketLaat je onderneming floreren

We hebben dankzij ons 10 jaar lang ondernemerschap en te werken voor meer dan 500 (startende) ondernemers ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. We werden ons op een gegeven moment bewust van deze waardevolle kennis. Deze kennis en inzichten bleken van grootte waarde te zijn voor onze huidige klanten doordat we dit met hun deelden en de resultaten daarvan zagen. Daarom geven we nu aan onze klanten coaching en brainstormsessies om hun onderneming nog meer te laten floreren. En dit doen we ook graag voor jou!

Waarom
We werken als ondernemerscoach omdat we ons graag verbinden met ondernemers die hun bedrijf succesvoller en professioneler willen neer zetten. We willen graag helder krijgen, wat is jouw waarom?

Hoe

We zijn er als ondernemerscoach voor je om je onderneming te professionaliseren door te luisteren en te visualiseren wat jouw bedrijf uniek maakt. We maken bij deze brainstormsessie gebruik van de door ons ontwikkelde Visiebox® om jouw kernwaarden naar boven te laten komen van waaruit je graag wil ondernemen zodat je jezelf straks herkent in het uiteindelijke ontwerp.

Wat
We stellen een op maat gemaakt marketingplan op met concrete en praktische taken die wij en jij gaan uitvoeren.“We geven onze grootste ontdekkingen prijs die we in bijna 10 jaar ondernemen ontdekt en toegepast hebben, uitgelegd op een manier dat je dit zelfstandig kan bijhouden.”


 

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je wensen in kaart en bepalen we hoe we gaan werken aan het eindresultaat.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek: