Tariefkaart aanvragen
Ondernemerscoach

ondernemerspakketLaat je onderneming floreren

We hebben dankzij ons 10 jaar lang ondernemerschap en te werken voor meer dan 500 (startende) ondernemers ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. We werden ons op een gegeven moment bewust van deze kennis. Deze kennis en inzichten bleken van grootte waarde te zijn voor onze huidige klanten doordat we dit met hun deelden en de resultaten daarvan zagen. Daarom geven we nu aan onze klanten coaching en brainstormsessies om hun onderneming nog meer te laten floreren. En dit doen we ook graag voor jou!

Waarom
We werken als ondernemerscoach omdat we ons graag verbinden met ondernemers die net als jij hun bedrijf willen professionaliseren. We willen graag helder krijgen, wat is jouw waarom?

Hoe

We zijn er als ondernemerscoach voor je om je onderneming te professionaliseren door te luisteren en te visualiseren wat jouw bedrijf uniek maakt. We maken bij deze brainstormsessie gebruik van de door ons ontwikkelde Visiebox® om jouw kernwaarden naar boven te laten komen van waaruit je graag wil ondernemen zodat je jezelf straks herkent in het uiteindelijke ontwerp.

Wat
We stellen een op maat gemaakt afstemplan op en stemmen samen met je de balans tussen authenticiteit en professionaliteit af. We maken gebruik van:
• The Golden Circle
• De Wet van aantrekking
• NLP“We geven onze grootste ontdekkingen prijs die we in bijna 10 jaar ondernemen ontdekt en toegepast hebben, uitgelegd op een manier dat je dit zelfstandig kan bijhouden.”


 

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je verlangens in kaart en bepalen we samen in hoeveel sessies we gaan werken aan een eindresultaat. Het einddoel is een ontwerp en advies waarin jij je herkent, je thuisvoelt en wat ervoor zorgt dat jij op een manier weer van start gaat waarbij je zelfvertrouwen, plezier en vrijheid ervaart vanuit een heldere visie.

Ja, ik wil graag een kennismakingsgesprek: