Tariefkaart aanvragen
Basisschool de Beekvliet
Basisschool de Beekvliet
 | 
bekijk website ontwerp


Voor basisschool de Beekvliet hebben we de complete logo, huisstijl, website, folder en signing ontworpen. Na een helder gesprek en vervolgens een soepel verlopen project is het eindresultaat een frisse en positieve uitstraling geworden. De Beekvliet is er zeer tevreden mee, waar wij trots op zijn.

 


 beekvliet portfolio

 

Actief voor scholen  |  schoolmarketing  |  lees meer >


 

We hebben het logo van de school afgestemd op de missie en visie van de basisschool gericht. Samen met de school hebben we een brainstormsessie gedaan om te kijken wat de visie is van de school en missie zodat er draagvlak ontstond om op deze wijze zichtbaar te zijn en je te profileren als school met een éénduidige visie en missie.

Logo school | schoolmarketing | Actief voor scholen

Leren door doen
De meest sfeervolle basisschool in Velserbroek, met oog voor de talenten van uw kind. Dat is De Beekvliet. We zijn breed georiënteerd en specialist in wetenschap en technologie, theater- en danslessen, programmeren, gezond gedrag, de kanjertraining voor een veilig schoolklimaat, pluswerk en hoogbegaafdheid. Een vooruitstrevende school die steeds nét een stapje voorloopt op de scholen in de omgeving.

We hebben ook een nieuw website ontwerp gemaakt. Bekijk website De Beekvliet