Tariefkaart aanvragen
Maartje Koper
Maartje Koper
 | 
bekijk branding ontwerp


Maartje Koper Logo ontwerp

Maartje Koper vroeg ons haar (personal) branding, logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp te verzorgen geheel in lijn met haar intentie van ondernemen vanuit overvloed, verbinding en succes met passie. We hebben samen met Maartje en haar team een Visiebox sessie gedaan om deze kernwoorden helder te krijgen waar we vanuit gingen ontwerpen en de branding op gingen afstemmen.

Maartje Koper

Expertise

Onze grootste expertise is het werken voor coaches. We hebben al voor zo’n 400 coaches mogen werken de afgelopen 10 jaar. Het gaat allemaal om de waarde die je te bieden hebt en die halen we naar boven tijdens een Visiebox sessie. We ondersteunen je op het gebied van een logo ontwerp, huisstijl ontwerp, website ontwerp, goede vindbaarheid, social media advies en (starters) ondernemersadvies om succesvol te zijn als coach en klanten aan te trekken om zo je bedrijf als een trein te laten lopen.

Visie

Wanneer we je visie helder hebben gaan we hier mee aan de slag. We gaan er voor dat jij je visie gaat leven en wij doen er alles aan om hierop afgestemd te zijn. Het gaat allemaal om afstemming en doen. Een website ontwerp, logo ontwerp of een huisstijl ontwerp is het resultaat van de visie die wij samen met je voor ogen hebben om zo de doelen die je wenst te behalen.

Kernwaarden

Door contact te maken met je kernwaarden raak je geworteld in wat je wil uitdragen naar buiten toe en sta je sterk. Door te werken met je eigen kernwaarden trek je mensen aan die hiermee resoneren en versterk je wat je graag wil neerzetten in de wereld, het Universum wat je wil…

Verzorgde items voor Maartje Koper:

• Branding
• Logo ontwerp

• Huisstijl ontwerp
Website ontwerp (link naar haar website)
• Briefpapier ontwerp
• Twitter achtergrond
Facebook achtergrond (link naar haar Facebook)
• Visiebox-sessie

maartje koper

Bonus
Klanten die via Maartje Koper komen krijgen nu:
✓ 10% Bonus Korting

uisstijl ontwerp
Maartje Koper coaching
logo ontwerp, huisstijl & website ontwerpmaartje koper logo ontwerp
“Ik kan Vincent en Frank aan iedereen aanraden! Ze zijn professioneel, klantvriendelijk en creatief. Ze gaven me de ruimte om zelf mee te denken en hebben het logo, huisstijl en website ontwerp helemaal afgestemd op wie ik ben en de boodschap die ik uitdraag. Dat was alles waar ik naar op zoek was! Mijn site past 100% bij mij en ik had niet meer tevreden kunnen zijn. Ik heb alleen maar complimenten gekregen over mijn site. Dank jullie wel Vincent en Frank!”

klik voor haar website
website ontwerp