Tariefkaart aanvragen
Groeiend interesse in SEO en SEA

SEA zoekmachinemarketingSEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachinemarketing

Waarom kiezen veel mensen nu voor SEO en SEA investeringen?
Wij ervaren dat ondernemers van verschillende grootte steeds vaker geïnteresseerd zijn in SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachinemarketing). We weten ook waarom: omdat zo heel goed meetbaar is wat er op een website gebeurd en wat er dus wel en niet werkt. De kosten voor SEA zijn per dag in te stellen en daardoor voor ondernemers met wisselende inkomsten erg handig.

Investeren loontkosten huisstijl
Een onderzoek gedaan in Amerika onder Adwords gebruikers toonde aan dat maar 1% van de mensen hun Google Adwords budget verhoogde wanneer er winst werd gemaakt. Dat vonden wij een logische uitkomst omdat mensen iets niet graag willen aanpassen en als het werkt, werkt het. Maar wat we merken met goede Adwords campagnes is dat wanneer een campagne geld op levert, je juist dan kan investeren en innoveren in nieuwe campagnes of als daar nog mogelijkheden zitten investeren in een succesvol al lopende campagne. Een goede en verstandige investering levert op de lange termijn meer op dan niet investeren en ontstaat er groei. We raden af om impulsinvesteringen te doen als een campagne niet meteen loopt maar met een helder plan, doelstelling en budget te werk gaan. Dit dragen we over aan onze Adwords klanten die dit dan vervolgens zelf oppakken, succes gegarandeerd!

like website ontwerpSEO, een andere tak van sport
Waar het bij SEA draait om investeren, draait het bij SEO vooral om tijd. Google hanteert richtlijnen die niet allemaal openbaar zijn waardoor pagina’s goed scoren bij een bepaalde zoekopdracht. SEO zien wij ook als een groter technisch gedeelte van de website waardoor je beter wordt gevonden door Google. Met Google Adwords kan je voor een groot deel ook hoog staan met ‘slechte’ advertenties en grote investeringen. Bij SEO heb je op een andere wijze invloed op de page-ranking (bij SEA gaat het om ad-ranking). Hier gaat het meer om relevante content en dat websites die relevant zijn naar je doorverwijzen. SEO is voor de lange termijn een goede keuze en kan met eigen kennis zonder investering in tegenstelling tot Google Adwords. Beide hebben hun mogelijkheden om uw doelen te verwezenlijken, wij sparren daar graag met u over.

Wat houdt SEO in? | Wat houdt SEA in?

website ontwerp

Website ontwerp en huisstijl ontwerp | Judith Webber | coach