Tariefkaart aanvragen
Tips blog

Tips blog door te werken voor zo’n 400 zzp-ers

Tips blog: een goed geschreven en interessante blog draagt bij aan uw bekendheid, klantenbestand en traffic naar uw website. Als het schrijven van een blog u aanspreekt raden we u dit zeker aan. U kunt door gebruik te maken van een blog uw ervaringen en visie delen zodat mensen op een persoonlijke wijze contact met u kunnen maken. Zo creëert u publiek waar klanten uit kunnen voortvloeien. Het schrijven van blog is dus stuk expertise delen op een persoonlijke wijze. Zo doen wij dat ook. Mensen herkennen ons terug in onze blog berichten, wij voorzien ze van bruikbare informatie en klanten hebben vertrouwen in onze expertise om logo ontwerp, huisstijl of website ontwerp voor ze te laten verzorgen.

Dat SEO een groot aandeel heeft in het schrijven van blogs heeft bijna niet meer genoemd te worden, maar toch noemen we dit. Wij ervaring opgedaan door met een Google experts te kijken naar onze SEO en die van onze klanten zodat we die goed op orde hebben en dit met onze klanten kunnen delen. Omdat SEO goed meetbaar is en gratis is een basis voor mensen goed zelf te realiseren om van start te gaan. Wij gebruiken de keyword planner (https://adwords.google.nl/keywordplanner) van Google om te zien wat aansprekende en goed werkende keywords zijn die we vervolgens testen. Zo bouwen we aan een consistente groep van lezers en potentiële klanten.

Wat wij ook ervaren en horen van veel ondernemers is dat we ook veel plezier ervaren om onze kennis te delen en ondernemers te adviseren op het gebied van ontwerp en (online) marketing. Het geldt voor veel ondernemers die er mee van start gaan om te onderzoeken wat zijn/haar stijl, publiek en doel is zodat het past bij uw zelf en uw onderneming dan gaat het bijna vanzelf, veel succes!

We geven u hier enkele tips om een blog op te zetten. Klik op de afbeelding voor de vergroting en print hem eventueel uit.


Tips blog, checklist blog