Tariefkaart aanvragen
Website laten bouwen

Ja! Ik wil graag een website laten bouwen door jullie!

Wat houdt website bouw nu eigenlijk in?
Deze vraag ontvangen we regelmatig maar wat houdt dit precies in? Veel mensen die we spreken scharen bouw ook onder ontwerp. Wij leggen uit dat dit twee verschillende onderdelen met verschillende doelen. Een website laten bouwen heeft als doel dat het technisch goed werkt ook wel de achterkant van de website genoemd. Een onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de laadtijd van een pagina of dat de website op elk scherm en apparaat goed leesbaar is ook wel een responsive website genoemd. Alle websites die wij bouwen zijn responsive.

website ontwerpWebsite ontwerp
Ook wel de voorkant van de website genoemd is gericht op verkoop en/of informatie delen zoals bijvoorbeeld een blog. Omdat de doelen per klant verschillen brengen we deze eerst in kaart om een helder vertrekpunt te formuleren. Als dit staat gaan we deze doelen visueel maken en maken enkele website ontwerpen waar uit gekozen kan worden.

Website bouw in WordPresslike website ontwerp
Wanneer alles staat en er akkoord is op het website ontwerp starten we met de bouw. We geven advies om de teksten SEO vriendelijk te maken en voeren dit eventueel door in de achterkant van de website. Onze websites laten we bouwen in WordPress waardoor deze zelf beheerbaar en aanpasbaar is. We leggen uit hoe dit moet en leveren een opmaat gemaakt handleiding bij de website.

Twee puzzelstukjes
Uiteindelijk komen zo bouw en ontwerp samen tot één geheel als twee puzzelstukjes waarin de doelen van de klant verwerkt zijn en onze expertise. Succes gegarandeerd!

website laten bouwen

 

Wist u dit interessante weetje al met betrekking tot professioneel website ontwerpen?

Een nieuw logo ontwerp, huisstijl ontwerp of website ontwerp levert ± 20% meer winst op als er aandacht wordt besteed aan het ontwerp daarvan. Dit is door onafhankelijk onderzoek naar de waarde van design naar voren gekomen. Klik hier voor het artikel van BNO hierover.