Tariefkaart aanvragen
Website laten maken

Ja! Ik wil graag een website laten maken door jullie!

De opmerking en vraag, ik wil graag een website laten maken door jullie ontvangen we regelmatig maar wat houdt dit precies in? Dit is voor veel ondernemers zeer verschillend soms bouw, soms alleen design en soms beide. Ook wat daar verder bij komt kijken is soms nog niet duidelijk. We krijgen dan ook wel is de vraag dat de website echt moet passen bij diegene of dat de huidige website niet meer past bij de groei en ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Eerst inventariseren wat er is gerealiseerd en wat al werkt en beter kan. Wat al werkt hoeft niet te worden aangepast en scheelt geld, wat beter kan adviseren we meteen helder.

Terugkomende vragen zijn:
“Er zijn veel ondernemers die ongeveer hetzelfde doen als ik. Hoe onderscheid ik me?”
“Er zijn wel bezoekers op mijn website, maar die bellen of mailen niet. Hoe komt dit?”
“Mijn website levert te weinig op. Hoe verander ik dit?”

Helder formuleren
We geven advies als helder voor ons is wat de doelgroep en doelstelling is, vervolgens kijken we welk advies, bouw en design daar bij past. Dat is voor iedere ondernemer anders. We gebruiken De Visiebox® brainstormsessie indien nodig of gewenst deze zaken te verhelderen.

De kracht van verleiding
We nemen in ons advies mee de kracht van verleiding in combinatie met de mogelijkheden die SEO biedt. Zo sluiten zaken goed op elkaar om een zo hoog mogelijk rendement voor iedereen zijn website te creëren. Onze tekstschrijver houdt rekening met de wensen van de klant en schrijft de teksten dat deze SEO gunstig zijn.

Specialiteit van het huis
In de afgelopen 8 jaar hebben we ontdekt en ervaren hoe online verkoop werkt. Door ons te specialiseren in online verleiding en branding, door te werken voor ruim 400 ondernemers en te spreken met SEO experts van Google die nu een eigen bedrijf hebben.

Hallelujah momenten
We verwerken in ieder advies en ontwerp onze favoriete en meest waardevolle AHA-momenten die na onze jarenlange ontdekkingsreis in het online verleiden ons eigen zijn geworden.

website laten maken
website laten maken

Wist u dit interessante weetje al met betrekking tot professioneel ontwerpen?

Een nieuw logo ontwerp, huisstijl ontwerp of website ontwerp (of dienst) levert ± 20% meer op als er aandacht wordt besteed aan het ontwerp daarvan. Dit is wetenschappelijk door onafhankelijk onderzoek naar de waarde van design naar voren gekomen. Klik hier voor het artikel van BNO hierover.