Tariefkaart aanvragen
Vindbaarheid en zoekmachine optimalisatie

Ja ik wil graag goed en snel gevonden worden!

SEO zoekmachine optimalisatieSEO, wat is dat eigenlijk?
Onder SEO verstaan wij zoekmachine optimalisatie. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, de engelse term voor zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd om een geheel aan activiteiten hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google (deze vindt u links op de Google pagina, rechts staan de gesponsorde zoekresultaten van Google Adwords.

SEO een combinatie van budget, doelen en diensten
Bij een goede SEO website gaat het erom dat de gewenste strategie aansluit bij het budget, de doelen en diensten die u als ondernemer aanbiedt. Het is belangrijk dat de juiste zoektermen worden onderzocht door een heldere zoekterm-analyse. Wanneer wij een website ontwerp maken zijn SEO en ontwerp op elkaar afgestemd.

Kwaliteit vs. Kwantiteit
Vervolgens kijken we hoe het staat met het technische aspect van uw website zoals de laadtijd, maar ook de content is van cruciaal belang. Want is deze uniek? De huidige SEO vraagt om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en het schrijven van relevante artikelen. Daarnaast dient men aandacht te hebben voor de snelheid en veiligheid van de website. En staan de juiste zoekwoorden op de juiste plaats? En worden er relevante links gebruikt in uw website?

Tijd & Strategie
Om uw website goed te laten scoren in Google is tijd nodig. Een goede strategie is daarbij belangrijk. Zo wordt er een koers bepaalt voor de komende tijd en kan daar het SEO advies perfect bij aansluiten. Door zichtbaar te maken voor u wat deze resultaten zijn weet u wat u van ons kunt verwachten. Daarom ontvangt u een SEO rapport met wat de status is van onze vorderingen.

Mobielvriendelijkheid
En tot slot dient uw website mobielvriendelijk te zijn dit kan een mobiele of responsive website zijn (en volledig indexeerbaar zijn voor Googlebots, inclusief JavaScript en CSS).

SEO Offerte op Maat
Wij kunnen voor u een SEO Pakket op Maat samenstellen waarin wij helder weergeven wat er van ons gevraagd wordt en wat wij van u nodig hebben om dit te realiseren. Aan het einde van het traject ontvangt u een rapport en op maat gesneden SEO tips om dit later zelf goed bij te houden.
uitleg Wikipedia zoekmachine optimalisatie

SEO werkzaamheden

Zoekwoorden onderzoek & ranking rapport
Zoekwoord verdeling over de website
Juist instellen van de headingteksten H1 etc.
Controleren hoe vaak de zoekwoorden voorkomen op een pagina
Verbeteren links binnen de website, toevoegen alt-teksten bij afbeeldingen e.d.
✓ 
Links rapport
Herstellen van verkeerde links
Positiescan nulmeting en eind rapportage


zoekmachinemarketing

Ja, ik wil graag meer winst maken via mijn website!

SEA PakketSEA, wat is dat eigenlijk?
Onder SEA verstaan wij zoekmachinemarketing. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, de engelse term voor zoekmachinemarketing. Kort gezegd om een geheel aan activiteiten hoog te laten scoren in de gesponsorde zoekresultaten van Google (deze vindt u rechts op de Google pagina, links staan de organische zoekresultaten van Google, SEO.


SEA een combinatie van budget, doelen en diensten
Bij een goede SEA campagne in Google adwords gaat het erom dat de gewenste strategie aansluit bij het budget, de doelen en diensten die u als ondernemer aanbiedt. Het is belangrijk dat de juiste zoektermen worden onderzocht door een heldere zoekterm-analyse. Er zijn alleen kosten wanneer iemand op uw advertentie klikt en zo op uw website terechtkomt. Wanneer wij een website ontwerp maken zijn SEA en ontwerp op elkaar afgestemd.

Aan de slag met SEA
Bij SEA gaat het om doelgerichte campagnes. Met een Google Adwords campagne gaan wij daarom uiterst doelgericht te werk met advertenties op maat die aansluiten bij uw doelen en diensten die u aanbiedt. Wij pakken dit gehele traject voor u op. Samen met u bepalen we eerst de strategie, stellen campagnes en advertentiegroepen op, voeren een zoekterm-analyse uit en zetten uw maandelijks budget optimaal in. We bepalen uw doelen waarmee uw inspanningen in conversies en concrete resultaten worden vertaald.

SEA Offerte op Maat
Wij kunnen voor u een SEA Pakket op Maat samenstellen waarin wij helder weergeven wat er van ons gevraagd wordt en wat wij van u nodig hebben om dit te realiseren. Aan het einde van het traject ontvangt u een rapport en op maat gesneden SEA tips om dit ook later zelf goed bij te houden.

uitleg Wikipedia Google zoekmachinemarketing

SEA werkzaamheden

Opzetten van campagnes, advertenties en advertentiegroepen
Zoekwoorden toevoegen en verbeteren
Uitsluitings zoekwoorden toevoegen
Opzetten van meerdere advertenties per advertentiegroep
Koppeling advertenties verbinden met aansprekende landingspagina’s
Aanmaken van een Adwords account met Google Analytics
Kwalitatieve bezoekers aantrekken
Beheer en onderhoud van campagnes
Lagere kosten door campagne optimalisatie
Campagneresultaten in heldere rapportages
Opzetten landingspagina’s (1 p.m.)Bonussen

+ Je ontvangt tijdelijk als zzp-er 20% korting op je aanvraag

Ja graag, stuur mij binnen één werkdag een offerte op maat:

    Ja! Ik wil graag de 20% ZZP Korting


    huisstijl ontwerpen