Tariefkaart aanvragen
Portfolio
website basisschool de klimboom

Logo & Website ontwerp De school noemde een aantal kenmerken in onze brainstormsessie die ze graag wilden terug zien in het logo ontwerp..

Huisstijl en website ontwerp voor De Beekvliet door Dutch Designs uit Amsterdam

Voor basisschool de Beekvliet hebben we de complete logo, huisstijl, website, folder en signing ontworpen. Na een helder gesprek en vervolgens een soepel..

logo ontwerp
ARvisie
 | 

In opdracht van AR Visie hebben we een huisstijl ontwerp gemaakt dat aansluit bij wensen van ARvisie. We hebben gekeken naar een spectrum..

Sabores
 | 

In opdracht van olijf- en wijnhuis Sabores hebben we het logo en huisstijl ontworpen, de verpakkingen, etiketten en een prachtige website met een..

Voor Atlant Basisonderwijs hebben we de huisstijl verder uitgewerkt. De opdracht was om van de acht basisscholen die vallen onder de paraplu van..

In opdracht van MindZ coaching hebben we een huisstijl ontwerp ontwikkeld dat past bij hun kernwaarden en doelstelling. We hebben meerdere schetsfases doorlopen..

Havo de hof logo ontwerp

Huisstijl voortgezet onderwijs |  Havo De Hof Voor middelbare school Havo De Hof uit Amsterdam hebben we de huisstijl verzorgd. Dit huisstijlontwerp is..

daga invest huisstijl ontwerp

Daga Invest uit Amsterdam benaderde ons om een huisstijl ontwerp te creëren die kwaliteit en authenticiteit uitstraalt. Het stukje investeren is verwerkt in..

conexys-logo-ontwerp
Conexys
 | 

Huisstijl ontwerp Conexys Het huisstijl ontwerp voor Conexys kwam snel tot stand mede door de heldere input en onze Visiebox. Het huisstijl ontwerp..

de sociale maatschap

De Sociale Maatschap Huisstijl ontwerp De Sociale Maatschap kwam bij ons voor een logo ontwerp. Tijdens het proces was De Sociale Maatschap onder..

website basisschool

Huisstijl school | Schoolmarketing We zijn benaderd door basisschool De Zevensprong om een logo ontwerp en huisstijl ontwerp te maken met de volgende..

Ontwerp boekwerk voor gemeente Alkmaar door ontwerpbureau Dutch Designs

In opdracht van mediabureau Media Support uit Alkmaar hebben wij een aantal projecten mogen verzorgen voor de Gemeente Alkmaar. Het ging hierbij om..

Voor Verloskundigenpraktijk Laif! hebben we het logo, de huisstijl en website mogen ontwerpen. De folder en flyer zijn in ontwikkeling maar bij deze..

Vormgeving en realisatie van digitale Powerpoint presentatie door ontwerpbureau Dutch Designs

In opdracht van Ernst & Young hebben wij aantal digitale presentaties ontworpen. Deze presentaties zijn in de stijl van de branding van Ernst..

De Authentieke Trainer hebben wij ondersteund door voor haar een bijzondere website te ontwerpen met een nieuwe huisstijl waarin de nieuwste mogelijkheden van..

Huisstijl basisschool | Schoolmarketing: Actief voor scholen De Origon is onderdeel van een schoolgroep in Velsen waar we meerdere logo’s, websites en de..

logo coach

Eén van onze favorieten huisstijlen die we de afgelopen jaren hebben mogen maken. Wij hebben voor Iris Koele meerdere voorstellen uitgewerkt die een..

huisstijl ontwerp

Van Amstelwijs kregen we de opdracht om een huisstijl en logo te ontwerpen vanuit de visie. De gehele huisstijl diende professionaliteit uit te..

In opdracht van Kindcentrum Platijn hebben we het logo, de huisstijl en het website ontwerp uitgevoerd. Kindcentrum Platijn heette voorheen De Schakel deze..

medwave logo ontwerp
Medwave
 | 

We hebben voor Medwave die werkzaam is in de medische branche deze passende huisstijl ontworpen voor de twee divisies waar ze werkzaam mee..

bizzky huisstijl ontwerp
Bizzky
 | 

Bizzky | Huisstijl ontwerp Voor deze enthousiaste en inspirerende klant hebben wij meerdere voorstellen uitgewerkt die een verschillende uitstraling weergeven van het logo..

Huisstijl, website ontwerp en folder voor Varende Makelaar door Dutch Designs uit Amsterdam

Dit is een van de meest originele bedrijven waar we ooit voor hebben mogen werken, wij hebben de huisstijl, website, Te koop-borden en..

Huisstijl en website ontwerp voor Adviesburo Pompoen door Dutch Designs with Lemon

Adviesburo Pompoen was zo’n 5 jaar geleden een van de eerste klanten waar wij een complete huisstijl en website voor hebben mogen ontwerpen…

Voor Daan Limburg uit Den Haag hebben we het logo ontworpen, de huisstijl en de website. Hierna hebben we zijn folders, flyers, brochures..

wsn huisstijl ontwerp
WSN
 | 

WSN | Huisstijl ontwerp Wij hebben meerdere voorstellen uitgewerkt die een verschillende uitstraling weergeven. We hebben gekeken naar een spectrum van een warme..

De eigenaar van Goed Wonen Makelaardij kwam bij ons om hem te ondersteunen zijn bedrijf op te zetten geheel vanaf een goede basis…

logo

Deze ervaren coach vond ons via onze Google campagne en was gecharmeerd van onze diversiteit aan ontwerpen. We hebben hem tijdens de eerste..

huisstijl ontwerp

De afgelopen 10 jaar hebben we ons op betrokken en persoonlijke wijze met enthousiasme en creativiteit ingezet voor deze ondernemers van groot tot..

Uw logo of website laten ontwerpen door een professioneel ontwerpbureau

Wie weet staat jouw logo wel binnenkort in ons portfolio? We zouden het geweldig vinden als dat zo is! Jouw huisstijl ontwerp maken..