Tariefkaart aanvragen
Portfolio
website basisschool de klimboom

Logo basisschool De Klimboom  | Website ontwerp basisschool Logo Basisschool De Klimboom. De school noemde een aantal kenmerken in onze brainstormsessie die ze..

Huisstijl en website ontwerp voor De Beekvliet door Dutch Designs uit Amsterdam

Voor basisschool de Beekvliet hebben we de complete logo, huisstijl, website, folder en signing ontworpen. Na een helder gesprek en vervolgens een soepel..

Sabores
 | 

In opdracht van olijf- en wijnhuis Sabores hebben we het logo en huisstijl ontworpen, de verpakkingen, etiketten en een prachtige website met een..

Voor Atlant Basisonderwijs hebben we de huisstijl verder uitgewerkt. De opdracht was om van de acht basisscholen die vallen onder de paraplu van..

Maartje Koper Logo ontwerp Maartje Koper vroeg ons haar (personal) branding, logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp te verzorgen geheel in lijn..

Havo de hof logo ontwerp

Huisstijl voortgezet onderwijs |  Havo De Hof Voor middelbare school Havo De Hof uit Amsterdam hebben we de huisstijl verzorgd. Dit huisstijl ontwerp..

daga invest huisstijl ontwerp

Daga Invest uit Amsterdam benaderde ons om een huisstijl ontwerp te creëren die kwaliteit en authenticiteit uitstraalt. Het stukje investeren is verwerkt in..

conexys-logo-ontwerp
Conexys
 | 

Huisstijl ontwerp Conexys Het huisstijl ontwerp voor Conexys kwam snel tot stand mede door de heldere input en onze Visiebox. Het huisstijl ontwerp..

2851 logo
2851
 | 

Huisstijl en website ontwerp In opdracht van 2851 hebben we een huisstijl en een website ontwerp ontworpen in lijn met hun hoogwaardige wijze..

de sociale maatschap

De Sociale Maatschap Huisstijl ontwerp De Sociale Maatschap kwam bij ons voor een logo ontwerp. Tijdens het proces was De Sociale Maatschap onder..

Website ontwerp Hans Guldemond Hans Guldemond heeft ons benaderd om zijn huisstijl ontwerp en website ontwerp en bouw te realiseren. Hans Guldemond is..

website basisschool

Visie basisonderwijs | logo basisschool Kindcentrum De Kiezel is een fusie van verschillende basisscholen. Door deze fusie wilden de scholen een nieuw logo..

website basisschool

Huisstijl school | Schoolmarketing We zijn benaderd door basisschool De Zevensprong om een logo ontwerp en huisstijl ontwerp te maken met de volgende..

Ontwerp boekwerk voor gemeente Alkmaar door ontwerpbureau Dutch Designs

In opdracht van mediabureau Media Support uit Alkmaar hebben wij een aantal projecten mogen verzorgen voor de Gemeente Alkmaar. Het ging hierbij om..

Voor Verloskundigenpraktijk Laif! hebben we het logo, de huisstijl en website mogen ontwerpen. De folder en flyer zijn in ontwikkeling maar bij deze..

Vormgeving en realisatie van digitale Powerpoint presentatie door ontwerpbureau Dutch Designs

In opdracht van Ernst & Young hebben wij aantal digitale presentaties ontworpen. Deze presentaties zijn in de stijl van de branding van Ernst..

De Authentieke Trainer hebben wij ondersteund door voor haar een bijzondere website te ontwerpen met een nieuwe huisstijl waarin de nieuwste mogelijkheden van..

Nijntje
 | 

Voor Nijntje heeft onze art director verschillende middelen ontworpen zoals verpakkingen, posters en folders toen hij werkzaam was bij andere bureaus. Voor Nijntje..

Huisstijl basisschool | Schoolmarketing: Actief voor scholen De Origon is onderdeel van een schoolgroep in Velsen waar we meerdere logo’s, websites en de..

Pickwick
 | 

Voor Pickwick heeft onze art director toen hij werkzaam was voor een ontwerpbureau in Haarlem de verpakkingen vormgegeven. Deze zijn uitgevoerd in een..

logo ontwerp aloha

Logo ontwerp, huisstijl ontwerp en website ontwerp Aloha Productions Voor de coaches van Aloha Productions hebben we de gehele huisstijl verzorgd en de..

huisstijl ontwerpen actify 02
Actify
 | 

In opdracht van Actify hebben we de offline middelen vormgegeven zoals de roll up banners, folder ontwerpen, het briefpapier en het visitekaartje. Daarnaast..

In opdracht van Kindcentrum Platijn hebben we het logo, de huisstijl en het website ontwerp uitgevoerd. Kindcentrum Platijn heette voorheen De Schakel deze..

medwave logo ontwerp
Medwave
 | 

We hebben voor Medwave die werkzaam is in de medische branche deze passende huisstijl ontworpen voor de twee divisies waar ze werkzaam mee..

Samen met FBN Juristen zijn we een restyle-traject gestart om de huisstijl, website en foldermateriaal een frisse en transparante blik te geven. We..

Vormgeving huisstijl en website ontwerp voor Marielle Duijndam door Dutch Designs

Voor Mariëlle Duijndam hebben we de huisstijl en website mogen ontwerpen. Een proces van schetsen ging daaraan vooraf om tot de juiste uitstraling..

Voor het Kennemer Gasthuis in Haarlem heeft onze art director onder de vleugels van een ontwerpbureau mee gewerkt aan de branding van het..

Voor Judith Webber hebben we het logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Het was een samenspel van creativiteit om samen tot een professionele..

Huisstijl en website voor Yubis door ontwerpbureau Dutch Designs uit Amsterdam
Yubis
 | 

Yubis is een site voor werkzoekenden en werkgevers. De site is erop gericht om naast de studie- en werkachtergrond van de mensen ook..

Voor Skicentrum Sassenheim hebben we de gehele vormgeving mogen verzorgen en advies gegeven op het gebied van Social Media en andere mogelijkheden om..

Huisstijl en website ontwerp voor Adviesburo Pompoen door Dutch Designs with Lemon

Adviesburo Pompoen was zo’n 5 jaar geleden een van de eerste klanten waar wij een complete huisstijl en website voor hebben mogen ontwerpen…

Zonzorg
 | 

Voor Zonzorg hebben we de website ontworpen binnen de al bestaande huisstijl. Tevens hebben we de vindbaarheid verbetert door SEO advies. De doelstelling..

Huisstijl, website ontwerp en folder voor Varende Makelaar door Dutch Designs uit Amsterdam

Dit is een van de meest originele bedrijven waar we ooit voor hebben mogen werken, wij hebben de huisstijl, website, Te koop-borden en..

Voor Fleur Loef van de Energizing Business Group hebben we deze huisstijl ontworpen. Samen met Fleur hebben we een Visiebox-sessie gedaan daaruit ontstond..

logo huisstijl

Voor Paul Klunder zijn we van gestart gegaan d.m.v. onze unieke brainstorm werkwijze, onze gratis branding methode om te kijken waar de klant..

De Aanpak
 | 

Voor De Aanpak hebben we het logo, huisstijl ontworpen en SEO advies gegeven. We hebben de teksten door onze tekstschrijver zo laten schrijven..

Voor Daan Limburg uit Den Haag hebben we het logo ontworpen, de huisstijl en de website. Hierna hebben we zijn folders, flyers, brochures..

De eigenaar van Goed Wonen Makelaardij kwam bij ons om hem te ondersteunen zijn bedrijf op te zetten geheel vanaf een goede basis…

logo

Deze ervaren coach vond ons via onze Google campagne en was gecharmeerd van onze diversiteit aan ontwerpen. We hebben hem tijdens de eerste..

huisstijl ontwerp

De afgelopen 10 jaar hebben we ons op betrokken en persoonlijke wijze met enthousiasme en creativiteit ingezet voor deze ondernemers van groot tot..

Uw logo of website laten ontwerpen door een professioneel ontwerpbureau

Wie weet staat jouw logo wel binnenkort in ons portfolio? We zouden het geweldig vinden als dat zo is! Jouw huisstijl ontwerp maken..