SEA

Ja, ik wil graag meer winst maken via mijn website!

SEA, wat is dat eigenlijk?
Onder SEA verstaan wij zoekmachinemarketing. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising, de engelse term voor zoekmachinemarketing. Kort gezegd om een geheel aan activiteiten hoog te laten scoren in de gesponsorde zoekresultaten van Google.

SEA een combinatie van budget, doelen en diensten
Bij een goede SEA campagne in Google Ads gaat het erom dat de gewenste strategie aansluit bij het budget, de doelen en diensten die u als ondernemer aanbiedt. Het is belangrijk dat de juiste zoektermen worden onderzocht door een heldere zoekterm-analyse. Er zijn alleen kosten wanneer iemand op uw advertentie klikt en zo op uw website terechtkomt. Wanneer wij een website ontwerp maken zijn SEA en ontwerp op elkaar afgestemd.

Aan de slag met SEA
Bij SEA gaat het om doelgerichte campagnes. Met een Google Ads campagne gaan wij daarom uiterst doelgericht te werk met advertenties op maat die aansluiten bij uw doelen en diensten die u aanbiedt. Wij pakken dit gehele traject voor u op. Samen met u bepalen we eerst de strategie, stellen campagnes en advertentiegroepen op, voeren een zoekterm-analyse uit en zetten uw maandelijks budget optimaal in. We bepalen uw doelen waarmee uw inspanningen in conversies en concrete resultaten worden vertaald.