SEO

Relax, en laat Google voor je werken… | SEO en SEA

SEO, wat is dat eigenlijk?
Onder SEO verstaan wij zoekmachine optimalisatie. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, de engelse term voor zoekmachine optimalisatie. Kort gezegd om een geheel aan activiteiten hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google.

SEO een combinatie van budget, doelen en diensten
Bij een goede SEO website gaat het erom dat de gewenste strategie aansluit bij het budget, de doelen en diensten die u als ondernemer aanbiedt. Het is belangrijk dat de juiste zoektermen worden onderzocht door een heldere zoekterm-analyse.
Vervolgens kijken we hoe het staat met het technische aspect van uw website zoals de laadtijd, maar ook de content is van cruciaal belang. Want is deze uniek? De huidige SEO vraagt om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en het schrijven van relevante artikelen. Daarnaast dient men aandacht te hebben voor de snelheid en veiligheid van de website. En staan de juiste zoekwoorden op de juiste plaats? En worden er relevante links gebruikt in uw website?

Tijd & Strategie
Om uw website goed te laten scoren in Google is tijd nodig. Een goede strategie is daarbij belangrijk. Zo wordt er een koers bepaalt voor de komende tijd en kan daar het SEO advies perfect bij aansluiten. Door zichtbaar te maken voor u wat deze resultaten zijn weet u wat u van ons kunt verwachten. Daarom ontvangt u een SEO rapport met wat de status is van onze vorderingen.

En wat is dan dat SEA?